Frontpage   Kontakt

Links

Tertzo’s Champions

Berner Sennen

Rumænsk Hyrdehund Carpatin

Om  Carpatin

Gallery

Tertzo’s hundeliv  

Hvad koster en  hvalp ?

 

Pr. 1 januar 2017  koster en  Berner sennen hvalp hos Kennel Tertzo  12.500 kr.

 

Jeg tilbyder   :

 

- optimalt socialiserede hvalpe,  vokset op i huset sammen med mennesker, andre hunde & katte.

- Stambog fra Dansk Kennel klub,

- ID mærkning med micro chip,

- Registrering hos Dansk Hunderegister (lovpligtigt),

- Vacc. for hundesyge, parvo m.m.,

- Sundhedsattest,

- Hundepas

- CD med billeder fra hvalpetiden og af hvalpens forældre.

- Hvalpefoder

- Købekontrakt fra Dansk Kennel klub

- min hjælp 24 timer i døgnet hele hundens liv.

Derudover :

 

 Erfaring :

- Efter mange år blandt de absolut førende opdrættere af Berner Sennen her i landet, og med et velrennommeret & respekteret opdræt verden over,

er jeg i stand til at hjælpe mine hvalpekøbere godt på vej med deres hvalp/hund på næsten alle områder, samt komme med gode råd i de fleste situationer.

 

Mange opdrættere her i landet og verden over er startet med eller har tilføjet Tertzo opdræt til deres avlsarbejde,

og jeg har konstant opdrættere på venteliste.

 

Bemærk- Vi har forkøbsret til hunden for en symbolsk sum, hvilket betyder at den kun kan videresælges til opdrætter,

hvis køber ikke længere ønsker eller kan ha’ hunden.  Ansvaret  for vores opdræt slutter ikke i gadedøren, når den flytter herfra.

 

Vil du skrives op til en hvalp hos Kennel Tertzo  ?

 

Så skal du ringe eller skrive til os og fortælle lidt om dig selv og familien, vi sælger ikke hvalp efter kun e-mail eller telefonisk kontakt, først når i har været på besøg og vi har godkendt hinanden, kan i komme på venteliste til en hvalp.

Vi svarer dog gerne på alt, hvad der kan klares over mail eller telefon.

 

Med temperament i højsædet på vores opdræt er vores mål  tilfredse hvalpekøbere med sunde, velfungerende hvalpe, og dem har vi heldigvis også leveret rigtig mange af, så vi har nu efter næsten 30 år med racen en meget stor skare af tilbagevendende familier med ønske om en ny hvalp - eller en  mere.  Vores bedste reklame - Samme tilfredse hvalpekøbere,  anbefaler os også, og det betyder, at der kan være ventetid på en hvalp -  Normalt 3 - 6 mdr. Men det kan være længere, i ganske få tilfælde kortere.

 

Mange dejlige, smukke Berner hvalpe forlader kennel Tertzo for at blive familiens kæledyr, og for os er det  vigtigt, at forsøge at matche hvalpenes personligheder til de rigtige hjem.   

Der kan bl.a derfor ikke blive udvalgt hvalpe før de er omkring 6 uger gl. så man må regne med at være tålmodig I ventetiden på sin hvalp.

 

Når du ser på tegninger er der en bred variation af muligheder, men det er ofte netop tegningerne, som optager hvalpekøberne mest.

Hvis perfekte tegninger er meget vigtige for dig, må du regne med ekstra lang ventetid på den rigtige hvalp, det kan være flere kuld fremme.

 

Jeg vil også gerne snakke med dig om forskellene mellem han og tæve, så du kan beslutte dig på et velinformeret grundlag.

 

Jeg  foretager altid en parring med baggrund i at bibeholde og forbedre de kvaliteter jeg har opnået gennem mange års avlsarbejde med Berner Sennen på

Kennel Tertzo.  I den forbindelse søger jeg ofte efter avlsegnede hvalpe i kuldene, enten til mig selv eller til andre opdrættere, så også derfor kan der aldrig vælges hvalpe før tidligst ved 6 ugers alderen.

Det er også først ved denne tid, hvalpene begynder at udvikle og vise deres egne personligheder, så der kan matches til de rigtige familer.

Jeg ønsker at alle mine hvalpe blir’ HD/AA undersøgt I alderen 12-24 mdr. ikke kun fordi det er nyttigt for mit avlsarbejde, det er også vigtigt for ejeren at vide hvor meget ens hunds knogler kan tåle af belastning.

Hundeavl er ikke noget, som bør tages let på, der er mange ting forbundet med den at opdrætte hunde og specielt Berner Sennen  er ikke nogen nem race at opdrætte, så hvis du går i opdrætter tanker, er du velkommen til at spørge os til råds.

Hvordan vælger jeg en opdrætter ?

 

Du vil opdage at de fleste seriøse opdrættere stiller mange spørgsmål til eventuelle købere.

Forvent at blive spurgt om din familie, dit hjem, din livsstil, dit job og din dagsplan.

 

Enhver seriøs opdrætter vil være sikker på, at en eventuel køber har tilegnet sig den nødvendige viden om racen, til at være sikker på at valget af netop den race er korrekt truffet under de foreliggende omstændigheder.

Svar ærligt. Ligesom du har ret til at købe fra en bestemt opdrætter, har opdrætteren også ret til at beslutte sine egne kriterier for valg af hjem til deres hvalpe.

 

Som køber skal du være fokuseret på at finde en opdrætter, som du både synes om og kan respektere.

 

Du vil desværre også støde på opdrættere, som har mere travlt med person politik end hunde avl, glem den slags opdrættere,  som kun kan berømme sig selv og sit, og kun rakke andre ned. Der er altid nogen i hunde klubber & andre interesse klubber, som ikke bryder sig om hinanden, så tag selv på besøg  og dan dig dit eget indtryk, måske er der noget om snakken, måske ikke.

 

Læg mærke til om opdrætteren er interesseret i at finde et godt hjem til sine hvalpe   - eller kun i at få dem solgt.

Husk.... Du vil efter al sandsynlighed vælge en opdrætter eller opdrættere måneder før hvalpene er født.

 

Eftersom de fleste opdrættere har venteliste, er det i virkeligheden en opdrætter du vælger og ikke en hvalp.

Derfor er det vigtigt, at du stiller de rigtige spørgsmål, for på den baggrund at kunne tage den rigtige beslutning.